+38 (096) 001 01 60

м. Львів, вул. Тернопільська 21а

Плазмоліфтинг у косметології

Плазмоліфтинг у косметології

Плазмоліфтинг – це сучасний метод ін’єкційного омолодження, котрий допомагає зупинити старіння. Особливість цієї технології в тому, що вона не просто маскує проблему, а дійсно покращує стан шкіри, активуючи процеси регенерації. Розбираймось, як працює плазмоліфтинг та якого ефекту від нього можна очікувати.

Що таке плазмоліфтинг та як він працює

Процедура передбачає введення в шкіру збагаченої тромбоцитами плазми (PRP). Це не якийсь медикаментозний препарат, а плазма з клітинами тромбоцитів, відфільтрована з власної крові людини. Омолоджувальний ефект зумовлений тим, що тромбоцити містять величезну кількість факторів росту, цитокінів та біоактивних білків. Ці речовини запускають процеси регенерації та відновлення. 

Саме завдяки таким ефектам PRP активно використовують в медицині. Найширше застосування плазма з тромбоцитами знайшла в ортопедії та спортивній медицині. Її вводять, щоб прискорити загоєння після травм та для лікування хвороб суглобів і м’язів.

У косметології плазмоліфтинг застосовують для регенерації та омолодження шкіри. Плазма з тромбоцитами стимулює вироблення колагену, еластину, а також гіалуронової кислоти. Саме завдяки цим речовинам шкіра залишається пружною та еластичною. Крім того, PRP покращує локальні процеси обміну речовин, сприяє більш інтенсивному живленню та зволоженню. 

Дізнатись детальніше та записатись на консультаціяю до косметолога

До головних переваг плазмоліфтингу варто віднести:

  1. Біосумісність та безпечність процедури. Для ін’єкцій використовується плазма власної крові без додавання інших компонентів, що повністю виключає ризик алергічної реакції.
  2. Простоту введення PRP. Плазму вводять так само, як філери. Процедура триває до 30-50 хв (залежно від області введення). Завдяки якісному знеболенню та майстерності косметологів нашої клініки ви не відчуєте болю чи дискомфорту під час сеансу.
  3. Довготривалий ефект. Зазвичай курс плазмоліфтингу рекомендують проводити не частіше, ніж один раз на 6-12 місяців.

До переваг процедури також варто віднести мінімальний перелік протипоказань. Вводити плазму не можна лише за наявності важких патологій, таких як захворювання крові та імунної системи, вірусний гепатит чи онкологія.

Якого ефекту чекати від плазмоліфтингу

Якого ефекту чекати від плазмоліфтингу

Якого ефекту чекати від плазмоліфтингу?

Збагачена тромбоцитами плазма діє комплексно, тому після ін’єкції ви побачите такі позитивні зміни:

  • Зморшки стануть менш вираженими. Глибокі та мімічні зморшки зменшаться вже після першого курсу завдяки інтенсивному синтезу колагену, еластину та гіалуронової кислоти.
  • Зникнуть пігментні плями, включно з тими, що залишились на місці висипань. Плазма нормалізує синтез меланіну, тому плями не повертаються з часом.
  • Покращиться колір обличчя. Завдяки активації обмінних процесів, покращенню зволоження та живлення тон обличчя стане свіжим та рівномірним. 
  • Нормалізується робота сальних залоз. Плазмоліфтинг допомагає як при підвищеній, так і при зниженій жирності шкіри. 
  • Зменшаться рубці та розтяжки на обличчі й на тілі. Завдяки активній регенерації стануть менш вираженими навіть великі шрами. 
  • Зникнуть запальні висипання. Компоненти, що містяться в тромбоцитах, мають виражену протизапальну дію. Цей ефект виявляється дуже стійким.
  • Дізнатись детальніше та записатись на консультаціяю до косметолога

Плазмоліфтинг також використовують для покращення стану волосся. Плазму з тромбоцитами вводять у шкіру голови, щоб стимулювати розвиток волосяних цибулин. Процедура допомагає впоратись із проблемою випадіння, а також робить волосся міцнішим.

Дізнатись детальніше та записатись на консультаціяю до косметолога

Дізнатись детальніше та записатись на консультаціяю до косметолога

Як проходить процедура плазмоліфтингу у Львові?

На першому етапі спеціаліст бере кров з вени. Цей процес проходить так само, як під час проведення аналізів у лабораторії. З отриманої крові виділяється плазма з тромбоцитами. Після цього за допомогою спеціального шприца з тонкою голкою PRP вводиться під шкіру. 

Щоб період відновлення пройшов швидше, протягом тижня після процедури не рекомендують використовувати скраби та засоби на основі спиртів і кислот, а також декоративну косметику.

Дізнатись детальніше та записатись на консультаціяю до косметолога