+38 (096) 001 01 60

м. Львів, вул. Тернопільська 21а

Сімейний лікар: ваш надійний супутник у світі медицини!

Сімейний лікар: ваш надійний супутник у світі медицини!

Хто він, «сімейний друг», що лікує всю родину?

Чи знали ви, що у вас є можливість мати "сімейного друга", який може лікувати всіх членів вашої родини та завжди бути поруч?

Саме про такого фахівця і піде мова у нашій статті.

Сімейний лікар: ваш надійний супутник у світі медицини. 

Спеціалізація сімейного лікаря – надання кваліфікованої медичної допомоги всій вашій родині. Звернувшись до нього, ви отримуєте не тільки можливість лікуватися, але і довіреного союзника, який стежить за вашим здоров'ям. Найголовніше, що ви не витрачаєте час на запис до різних спеціалістів тому, що сімейний лікар володіє широким спектром знань та досвідом, щоб діагностувати та лікувати різні захворювання.

Як правильно обрати сімейного лікаря?

Ось декілька кроків, що допоможуть вам зробити правильний вибір:

Скористайтеся системою "Електронне здоров'я"

"Електронне здоров'я" – це відмінний спосіб знайти інформацію про лікарів, з якими найчастіше укладають декларації.

Ознайомтеся з карткою лікаря.

Зверніть увагу на інформацію про основну спеціалізацію, години прийому та інші важливі деталі. Важливо переконатися, що ці параметри відповідають вашим потребам.

Прислухайтеся до рекомендацій та відгуків.

Досвід, думки інших пацієнтів можуть бути важливими. Розгляньте рекомендації та відгуки про фахівця, яким ви зацікавилися. Це може допомогти зрозуміти, як даний фахівець взаємодіє з пацієнтами та наскільки ефективно надає медичну допомогу.

Відвідайте сімейного лікаря особисто. Кротка консультація-знайомство з лікарем у нашому медичному центрі надається безкоштовно

Після вивчення інформації та рекомендацій, влаштуйте особисту зустріч з обраним лікарем та обговоріть всі питання, що вас цікавлять.

Декларація з сімейним лікарем: навіщо вона потрібна?

Декларація – це крок, який робить медичну допомогу більш доступною та зручною. Вона надає можливість отримувати певні категорії ліків майже безкоштовно завдяки державній програмі E-liki. Також ви отримуєте можливість обирати лікаря в будь-якій клініці, в тому числі й у приватній. Також декларація дозволяє записуватися до лікаря в онлайн режимі, отримувати електронні рецепти та багато інших переваг.

Які безкоштовні послуги повинен надавати сімейний лікар?

Сімейний лікар - це висококваліфікований фахівець, який завжди дбає про ваше здоров'я та здоров'я вашої сім'ї. Він керується найсучаснішими методами та доказовою медициною.

Пакет безкоштовних послуг містить:

• Спостереження за станом здоров'я пацієнтів.

• Лікування та діагностика різноманітних захворювань, травм, а також виявлення патологій, включаючи період вагітності.

• Вакцинація дітей та дорослих.

• Консультації з таких питань, як дієта, здоровий спосіб життя та інші.

• Ведення вагітності в умовах відсутності ускладнень.

• В разі необхідності, направлення до вузькопрофільних спеціалістів.

• Паліативна допомога

• Електронні рецепти, включаючи ліки в рамках програми "Доступні ліки".

• Аналіз крові (загальний).

• Аналіз сечі (загальний).

• Визначення рівня холестерину та глюкози в крові, а також визначення рівня тропоніну.

• Швидкі тести на вагітність, ВІЛ та вірусні гепатити.

• Вимірювання артеріального тиску, ваги, зросту та окружності талії.

• Електрокардіограма для оцінки роботи серця.

• Довідки та листки непрацездатності.

• Сертифікати про вакцинацію.

Твій сімейний лікар – просто терапевт чи справжній друг?

Головною перевагою сімейної медицини є системний підхід. Спілкуючись з вами регулярно, лікар отримує важливу інформацію про спосіб життя, наявні хвороби, шкідливі звички та багато іншого. Це дозволяє йому ставити вірні діагнози, надавати корисні поради в екстрених ситуаціях та бути справжнім другом вашій сім'ї.

Допомога сімейного лікаря надзвичайно зручна для батьків. Вони знають на власному досвіді, як важко пройти диспансеризацію з дитиною перед дитячим садочком: доводиться сидіти в чергах, малюк боїться і плаче, батьки переживають, а лікарі роздратовані. Також не легко вибрати та знайти вакцину, зробити щеплення. Наш спеціаліст допоможе завчасно вирішити подібні питання, він заздалегідь підбере вакцину та контролюватиме реакцію на неї.

Чому варто обрати сімейного лікаря у медичному центрі "Перший сімейний ім. святого Єремії".

Медичний центр "Перший сімейний ім. святого Єремії" забезпечує високий стандарт надання медичних послуг у галузі охорони здоров'я.

Наша головна місія полягає в наданні максимально якісних медичних послуг, керуючись принципом "все для здоров'я наших пацієнтів, як для членів власної родини"

Пам'ятайте, що здоров'я - це найдорожчий скарб, і сімейний лікар може стати вашим вірним провідником у світі медицини. Оберіть свого лікаря та подбайте про здоров’я вашої родини вже зараз!