+38 (096) 001 01 60

м. Львів, вул. Тернопільська 21а

Чекап (Check-UP) організму у Львові - модний тренд чи необхідна процедура?

Чекап (Check-UP) організму у Львові - модний тренд чи необхідна процедура?

Чекап організму – модний тренд чи необхідна процедура?

Здоров'я – це наш найцінніший актив, але сучасний ритм життя залишає надто мало часу для турботи про нього. Зазвичай ми звертаємося по медичну допомогу лише тоді, коли вже відчуваємо симптоми захворювання. Та чи завжди це правильно? Суть в тому, що відсутність видимих симптомів не є показником абсолютно здорового організму. Часто проблеми зі здоров'ям можуть розвиватися непомітно, без виражених симптомів, на початкових стадіях. Проведення регулярного чекапу (комплексного медичного обстеження) є важливим для вчасного виявлення потенційних хвороб, профілактики загострення та ускладнення у майбутньому, коли вони ще не стали очевидними та не потребують серйозного лікування.

Що таке чекап?

Медичний центр "Перший сімейний імені святого Єремії" пропонує різні варіанти чекапу для чоловіків і жінок. Ми створили check-up пакети для різної категорії пацієнтів, які дозволяють оцінити стан всіх систем організму. Наші спеціалісти завжди готові надати індивідуальну консультацію та допомогти пацієнтам обрати той чекап, що найкраще відповідає потребам та показникам здоров'я. Також ми пропонуємо скористатися програмами педіатричного спостереження для дітей від народження і до підліткового віку. Ми розуміємо, наскільки важливим є здоров'я та правильний розвиток дитини та готові надавати всебічну підтримку і консультації.

Чекап організму - це не модний тренд, а світова практика, що давно використовується у країнах Європи. Ця процедура дає можливість отримати повну інформацію про базові показники здоров'я, виявити ризики та проблеми в організмі задовго до того, як симптоми стануть очевидними.

Не плутайте чекап із застарілим профоглядом, що займає декілька днів у чергах між кабінетами різних лікарів. Комплексне медичне обстеження всього організму – це сучасний підхід до профілактики й лікування, який можна пройти за один день.

Медичне обстеження всього організму допоможе вчасно виявити хронічні захворювання, попередити інсульт та серцево-судинні захворювання, діабет, онкологію, гінекологічні проблеми тощо. На основі отриманих результатів сімейний лікар (детальніше про сімейного лікаря у нашій статті «Сімейний друг, що лікує всю родину») скоординує щодо наступних дій, або направить до вузькопрофільного спеціаліста.

Що містить в собі повне медичне обстеження всього організму?

Повний чекап містить в собі різноманітні види діагностики та аналізи, що наш фахівець підбирає індивідуально кожному пацієнту. Перед початком обстеження лікар на основі анамнезу визначає, який саме вид діагностики краще обрати, щоб отримати максимально точний показник стану здоров’я.

Серед них можуть бути

• Клінічний аналіз крові та сечі: Допомагає виявити можливі запальні процеси в організмі.

• УЗД-дослідження: Дозволяє візуалізувати органи та їх стан, виявляти патології та хронічні хвороби.

• ЕКГ: Аналіз серцевої діяльності, виявлення можливих хвороб серця.

• Дослідження функції щитоподібної залози: Для скринінгу захворювань щитоподібної залози

Це лише загальний перелік можливих процедур.

Медичний центр "Перший сімейний імені святого Єремії" пропонує різні варіанти медичного огляду для чоловіків і жінок.

У нас доступні три основних види чекапу: експрес, оптимальний та розширений. Фахівці нашого медичного центру завжди готові надати індивідуальну консультацію та допомогти пацієнтам обрати ту діагностику, яка найкраще відповідає їхнім потребам та показникам здоров'я. Ми розуміємо, що кожна людина унікальна, і саме тому пропонуємо персоналізований підхід до кожного пацієнта.

Також у медичному центрі "Перший сімейний імені святого Єремії" доступна програма педіатричного спостереження для дітей від народження і до підліткового віку. Висококваліфіковані спеціалісти нашого медичного центру розробили спеціальні програми, які враховують особливості дитячого організму для кожної вікової групи.

Педіатри нашого центру уважно стежать за розвитком вашого малюка, вчасно виявляють будь-які відхилення або проблеми. Ми розуміємо, наскільки є важливим здоров'я та правильний розвиток дитини й готові надавати всебічну підтримку та консультації.

Ваше здоров'я – це наша головна турбота, ми завжди готові допомогти вам піклуватися про нього на найвищому рівні

Переваги обстеження всього організму в медичному центрі "Перший сімейний імені святого Єремії":

Наші лікарі – це висококваліфіковані фахівці!

• Ми не рекомендуємо зайвих процедур, кожен медичний огляд підбирається для індивідуально для пацієнта.

Результати аналізів доступні у вашому особистому електронному кабінеті. Тому, якщо все гаразд, не потрібно буде зайвий раз їхати до клініки.

Зробимо висновок:

У медичному центрі "Перший сімейний імені святого Єремії" ми пропонуємо медичний супровід професійних, висококваліфікованих лікарів, індивідуальний підбір всіх необхідних обстежень та швидкий доступ до результатів обстеження через особистий електронний кабінет.

Чекап всього організму - це не просто витрата часу, а інвестиція у майбутнє здоров’я для вас та вашої родини.

Діагностика всього організму дозволяє бути впевненим у власному здоров’ї та виявити більшість захворювань на ранніх етапах. Чекап допоможе запобігти розвиткові серйозних хвороб і забезпечити організму найкращий захист.

Не відкладайте своє здоров’я на потім, зробіть перший крок до його збереження вже сьогодні!