+38 (096) 001 01 60

м. Львів, вул. Тернопільська 21а

Соціальна акція - БЕЗКОШТОВНА УЗ діагностика щитовидної залози

Соціальна акція - БЕЗКОШТОВНА УЗ діагностика щитовидної залози

     Медичний центр Перший сімейний ім. святого Єремії – нова клініка, основною цінністю якої є звісно ж здоров’я наших пацієнтів: профілактика та регулярні обстеження – запорука міцного здоров’я та впевненість у завтрашньому дні!

      У стінах нашого медцентру ми раді запропонувати відвідувачам широкий спектр послуг у лікарів різних спеціальностей. Це і консультації лікарів первинної ланки (сімейних, педіатрів та терапевтів) так і вузьких спеціалістів серед яких: дитячі та дорослі неврологи, гінекологи, травматологи, дерматологи, косметологи. Також ми пропонуємо широкий вибір чекапів (check-up), професійно підібраних обстежень ключових органів та систем всього організму чоловіків, жінок, дітей.

     Починаючи з липня 2021 року ми розпочинаємо серію соціальних акцій спрямованих на підвищення поінформованості населення стосовно стану здоров’я. першою серією серед таких кампаній буде ПОВНІСТЮ БЕЗКОШНТОВНЕ УЗ ДОСЛІДЖЕННЯ ЩИТОВИДНОЇ ЗАЛОЗИ. Обстеження проводяться по понеділках. Записатись можна за телефоном медцентру, або ж на сайті, чи зконтактувавши у вайбер. Також усім хто записується на інші УЗ дослідження у нашому медичному центрі впродовж місяця також буде запропоновано безкоштовно обстежити щитовидну залозу.

Чому саме цей орган?

     Щитоподібна залоза – це один з найважливіших органів в організмі людини, який впливає на обмін речовин та бере участь у регуляції гормональних процесів.

     Аварія на ЧАЕС, забрудненість довкілля та інші чинники привели до того, що наш регіон - це зона підвищеного ризику розвитку захворювань щитоподібної залози, Від 20 %до 50% населення нашого регіону мають патології даного органу.

     Тому лікарі радять регулярно проходити обстеження таке як УЗД щитовидної залози, щоб якомога раніше виявити патологію і розпочати лікування.

     Ультразвукове дослідження щитоподібної залози має високу діагностичну цінність, оскільки здатне виявити будь-яку патологію залози. Даний вид обстеження має наступні переваги:

- безпека для здоров'я;

- відсутність протипоказань

- може проводитися багаторазово;

- безболісність під час проведення процедури;

     Цей метод дозволяє детально оцінити й вивчити розташування, будову і структуру органу. УЗ щитовидної залози виявляє норму та новоутворення, дає можливість диференціювати їх за ступенем добро чи злоякісності .

      Запрошуємо пройти УЗД щитоподібної (щитовидної) залози у Львові за адресою вул. Тернопільська 21а БЕЗКОШТОВНО у липні.

      Медичний центр «Перший сімейний ім. святого Єремії» - соціально відповідальна компанія. Запрошуємо слідкувати за нашими пропозиціями та іншими соціальними акціям на сайті та на наших сторінках у соціальних мережах.